Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Funcar 2000 op Autotron Rosmalen

Datum nieuwsfeit: 21-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 18 JULI 2000

Zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2000

Autotron Rosmalen laat liefhebbers uit
hun dak gaan tijdens FunCar 2000

In het weekend van 21 en 22 oktober staat Autotron volledig in het teken van de Custom Cars, Kit-Cars, Custom Bikes en Replica's. Vanuit alle windstreken worden de auto's en motoren, in alle soorten en maten, aangevoerd naar Rosmalen.

Vanuit Groot-Brittannië, België, Duitsland en natuurlijk Nederland zullen de schuren en showrooms open getrokken worden om al het moois naar Rosmalen te brengen. Het is dan ook bijzonder om te zien wat er allemaal mogelijk is met veel vrije tijd, een hoop geduld en een creatieve geest.

Wie nog nooit een evenement als FunCar heeft bezocht, zal z'n ogen uit kijken als men ziet wat er bijvoorbeeld allemaal is gebeurd met die legendarische T-Ford. De auto's en motoren worden vaak helemaal opnieuw opgebouwd, voorzien van vele vernuftige snufjes en de modernste techniek. In het eindresultaat is het origineel dan ook vaak bijna niet meer te herkennen.

Actief meedoen
Dat al dit moois ook voor spektakel kan zorgen is buiten te zien, want daar worden acceleratiesprints en slalomdemonstraties gegeven. De bezoeker kan hier actief aan meedoen. Verder zullen er ook weer burn-out en low-rider demonstraties gegeven worden. Iedereen die met een custom car, custom bike, kitcar, replica enz. naar Autotron komt betaalt geen parkeergeld en mag op het evenemententerrein parkeren zodat men wezenlijk onderdeel van de show uitmaakt.
Om bij te komen van al dit spektakel buiten is er binnen in het ExpoDome en in de Spykerhal een show van ongeveer 150 Hotrods, Streetmachines, Vans, Trikes, Low-Riders, Prostreets, Kit-Cars en Replica's. Naast al deze heilige koeien zijn er ook volop stands met toebehoren, hebbedingen en informatie om zelf een auto te bouwen of te laten bouwen.

Showexemplaren
Door de toenemende belangstelling in Europa voor een evenement in dit segment is de organisatie er ook dit jaar weer in geslaagd om nieuwe showexemplaren naar Nederland te halen en deze tijdens FunCar 2000 aan het publiek te laten zien. Om het evenement compleet te maken kan de bezoeker ook het AutoDome bezichtigen en in het attractiepark vertoeven.

FunCar is op zaterdag 21 en zondag 22 oktober geopend van 10.00 tot
17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt vanaf 12 jaar fl. 21,50, kinderen van 4 tot en met 11 jaar fl. 17,50.

Autotron is gelegen aan de A50 's-Hertogenbosch-Nijmegen. Met openbaar vervoer bel de O/V reislijn 0900-9292 (75 ct. p.m.).

Autotron infolijn: 073 523 33 00.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie