Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Boekenmarkt Centraal Bureau voor Genealogie

Datum nieuwsfeit: 27-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Centraal Bureau voor Genealogie

Boekenmarkt 05-06-2000

Op vrijdag 27 oktober 2000 zal er weer een boekenmarkt worden gehouden. Evenals de vorige keren verwachten wij de deelname van verscheidene genealogische verenigingen, verwante instellingen en antiquariaten. Op de markt komen naast nieuwe uitgaven vooral doubletten, overdrukken en oude voorraden.

Ook particulieren worden in de gelegenheid gesteld boeken in de verkoop te brengen. Nog even de spelregels: De aangeboden boeken dienen te gaan over genealogie, heraldiek enz. De boeken dienen uiterlijk vier weken voor de aanvang van de markt te zijn ingeleverd. Het maximum aantal deelnemers is gesteld op vijftig. Separaat moet een lijst van de te verkopen boeken worden ingeleverd. Wordt het boek verkocht, dan wordt de vraagprijs door het Centraal Bureau voor Genealogie aan de verkoper uitgekeerd, onder aftrek van 15% commissieloon. Als het boek niet verkocht wordt, kan het tot vier weken na de boekenmarkt terug worden gehaald tegen 8% van de vraagprijs. Is het boek na vier weken nog niet teruggehaald, dan wordt het automatisch eigendom van het CBG. Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij de bibliothecaris, de heer P.A. Christiaans, tel.: 070-3150536.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie