Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meedingen naar Maarten van Doornprijs 2000 in Borsele

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Meedingen naar de Maarten van Doornprijs 2000

Vanwege de verdienste van Maarten van Doorn als kwaliteitscoördinator van de gemeente Borsele is in 1999 door het college van burgemeester en wethouders de Maarten van Doornprijs ingesteld. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend als waardering voor bouwplannen binnen de gemeente Borsele die qua vormgeving als verfrissend of vernieuwend aangemerkt kunnen worden. Tot 15 november 2000 kunnen weer nominaties ingediend worden bij de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Borsele. Aan de Maarten van Doornprijs is een bedrag van f 3.000,-- verbonden.

Om mee te dingen naar de Maarten van Doornprijs kunnen zowel verbouw- en nieuwbouwplannen als tuininrichtingsplannen ingediend worden die inmiddels gerealiseerd zijn òf waarvan het ontwerp na 1 december 1999 bij de gemeente is ingeleverd. Iedereen die een bouwplan heeft opgestart in de gemeente Borsele, als ook medewerkers van de afdeling Bouwen en Wonen, kunnen gemotiveerd ontwerpen nomineren. Uitgesloten van de nominatie zijn plannen van de gemeente Borsele, bestuurders en / of medewerkers van de gemeente Borsele en plannen die al eerder zijn ingediend voor de Maarten van Doornprijs.

Voor de Maarten van Doornprijs 2000 maakt de heer H. de Vries, de huidige kwaliteitscoördinator, een selectie van vijf plannen uit de genomineerde ontwerpen. Daarbij wordt aangegeven waarom juist deze plannen zijn geselecteerd. Dit wordt via de Borselse Bode bekend gemaakt. De genomineerde plannen worden tentoongesteld in het gemeentehuis van Borsele. De genomineerden worden hiervan op de hoogte gesteld. Eind december van dit jaar wordt door middel van loting het winnende ontwerp uit de vijf genomineerden bepaald. De Maarten van Doornprijs wordt toegekend aan de opdrachtgever van dit ontwerp.

De Maarten van Doornprijs wordt gesponsord door:
- Bosch & Slabbers, tuin- en landschapsarchitecten, Middelburg
- Rothuizen Van Doorn 't Hooft, architecten en stedebouwkundigen, Goes
Voor meer informatie: afdeling Bouwen en Wonen, Hans Palte, tel. (0113) 238462.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie