Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Negende Dag van het Document in De Reehorst in Ede

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Geachte persrelatie,

Iris Huisstijlautomatisering, specialist in digitale documentverwerking, -productie en huisstijltoepassing, nodigt u graag uit voor een bezoek aan haar stand op 11 oktober tijdens de 9e Dag van het Document in De Reehorst in Ede.

Iris Huisstijlautomatisering levert onder de naam eFormity (http://www.eformity.nl) twee producten die speciaal voor de Office-omgeving een consequent gebruik van huisstijlen garanderen. e-Formity bestaat momenteel uit SML-Script en Document Builder. Beide producten sluiten nauw op elkaar aan, maar kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt. Met behulp van SML-script kunnen documenten, zoals overeenkomsten en offertes, razendsnel worden samengesteld. Met behulp van Document Builder kan de huisstijl van een organisatie worden vastgelegd en gebruikt voor het maken van standaard documenten als brieven, faxen, offertes, memo's en dergelijke.

Iris Huisstijlautomatisering implementeert al bijna 4 jaar oplossingen op het gebied van geautomatiseerde documentverwerking en huisstijlproblematiek. Zo kennen vele grote nationale en internationale ondernemingen, zoals AEGON, Nederlandse Bibliotheek Dienst, Ministerie van Verkeer en Waterstaat en Gemeente Lelystad, de voordelen van de door Iris geïmplementeerde oplossingen.

Indien u nader kennis wilt maken met de mensen achter Iris Huisstijlautomatisering en de productlijn eFormity, verzoeken we dit vooraf te melden. Dan zorgen wij voor een toegangskaart.

Graag tot ziens in De Reehorst in Ede!

Met vriendelijke groet,

Ronald Bode

Noot voor de pers

Voor meer informatie en/of aanmelding:

Ronald Bode, Iris Huisstijlautomatisering, tel.: (078) 699 29 00, (e-mail: r.bode@iris-hsa.nl) of
Wilbert Scheer, Sterk Werk Communicatie, tel.: (010) 456 78 49, ((wilbert.scheer@sterkwerk.nl))

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie