Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

"Concours IT'que" te Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
vrijdag 15 september 2000

Belastingdienst/Automatiseringscentrum (B/AC), Centraal Beheer (Achmea), Kadaster, Pink Elephant Megaplex en Wegener organiseren het "Concours IT'que" te Apeldoorn.

Het Concours IT'que, dat op woensdag 11 oktober wordt gehouden in het Apeldoornse zalencomplex Connection1 en op het atlethiekterrein van AV'34, is een evenement voor aankomende of startende ICT'ers. Het bestaat uit twee onderdelen: een kennisquiz en een sporttest. De ICT-student strijdt met een team, bestaande uit vijf personen, tegen medestudenten en collega-ICT'ers. Verder staat er een kennisquiz op het programma, een praktijkcase en tot slot een verrassingsopdracht. Op een creatieve manier en in ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie