Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 11-10-2000
Persbericht district De Leijgraaf

C.D.S WEG

Dinsdagavond werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Tulpstraat in Uden. Bij thuis-komst ontdekten de bewoners dat er ruim honderd c.d.s waren gestolen, evenals enkele gou-den sieraden en een televisie. De inbreker was binnen gekomen via een openstaand raam. In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een winkel van een tankstation aan de A50 in Schaijk. Na het vernielen van een deur namen de daders enkele tientallen c.d.s weg.

SNELKRAAK IN BOEKEL

Afgelopen nacht vond een snelkraak plaats in een winkel aan de Wilhelminastraat in Boekel. Rond 02.00 uur werd een grote winkelruit vernield en nam men uit de etalage een mini- crossmotor weg ter waarde van f.3.000,--. Een groot deel van de winkel liep glasschade op.

SNELHEIDSCONTROLE

De politie heeft dinsdagmiddag op de Julianastraat in Boekel tussen 13.30 en 17.00 uur op snelheid gecontroleerd. Van de ruim 1400 passerende voertuigen reden er 160 te hard. De snelste reed 89 km. per uur.

AUTOS GESTOLEN IN VEGHEL

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn in Veghel twee autos gestolen. Op de Minister van Houtenstraat verdween een groene Renault Twingo, kenteken NG-XG-14. Waarde ruim f.20.000,--. Een rode Volkswagen Golf, kenteken HV-GG-39 werd ontvreemd vanaf de Herteweide.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie