Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 11-10-2000 3e persbericht 11 oktober 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanrijding tussen bromfiets en fiets Bij een aanrijding tussen een 16-jarige bromfietser en een 13-jarige fietser, woensdag om 15.30 uur op de kruising Boschdijk Anthony Fokkerweg, zijn beide bestuurders gewond geraakt. Beiden reden op het fietspad langs de Boschdijk, komende vanuit de richting Best. De bromfietser reed met flinke vaart tegen de achterkant van de fiets van de 13-jarige jongen. Ze kwamen ten val. De bromfietser is met letsel aan een oog en een zware hersenschudding in het Annaziekenhuis in Geldrop opgenomen. De fietser had een lichte hersenschudding. Hij kon na een bezoek aan het Catharinaziekenhuis weer naar huis.

Eindhoven: Bedelaar bekeurd
Op de Kerkstraat is woensdagmiddag om 15.05 uur een 23-jarige man zwerver bekeurd. De man sprak voorbijgangers aan en vroeg hen om geld.

Eindhoven: Snelheidscontroles


-Woensdagmorgen tussen 7.50 en 9.45 uur is een snelheidscontrole gehouden op de Dr. Berlagelaan. 76 van de 500 gecontroleerde voertuigen reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u.


- Van 10.30 tot 12.30 uur is op de Mercuriuslaan op snelheid gecontroleerd. 43 van de 380 gecontroleerde voertuigen reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u.

Helmond: Buit vijftien cent
Woensdag is ingebroken in een woning aan Medevoort. De ruit van de keuken is ingeslagen. Uit de woning is een portemonnee met pasje en vijftien cent meegenomen.

Best: Fietser gewond
Woensdagmiddag om 16.20 uur is een 34-jarige vrouw uit Best gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Willem de Zwijgerstraat Prinses Beatrixstraat. De vrouw reed met haar fiets over de Willem de Zwijgerstraat en kreeg geen voorrang van een 53-jarige automobilist uit Best die vanuit de Prinses Beatrixstraat de kruising op reed. De vrouw is met rugletsel in het Diaconessenhuis in Eindhoven opgenomen.

Oirschot: Groot aantal vernielingen in de Notel Naar nu bekend is geworden zijn er zaterdagmorgen tussen 3.00 uur en 4.00 uur in de wijk de Notel een groot aantal vernielingen gepleegd. Op dit moment zijn er 19 aangiftes binnen. Van 8 autos werden de ruiten vernield met een putdeksel of zwerfkeien. Bij twee woningen zijn de thermopane ruiten vernield met betonblokken van de oprit. Twee personenautos zijn bekrast en van twee autos werden de antennes vernield. Verder zijn uit tuinen in de wijk bloembakken en tuinornamenten weggenomen. Van drie families zijn twee autos vernield. De politie stelt een diepgaand onderzoek en hoopt dat getuigen zich met de politie Best in verbinding stellen.

Asten: Snelheidscontrole
Op de Ommelseweg is vanmiddag tussen 12.30 en 14.30 uur een snelheidscontrole gehouden, Van de 781 gecontroleerde voertuigen reden er 60 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De snelste reed 77 km/u.

Asten: Gordelcontrole
Woensdag tussen 15.00 en 16.00 uur is op de Floralaan een autogordelcontrole gehouden. Van de 93 gecontroleerde bestuurders droegen er 10 geen gordel. Zij kregen een bon. Een bestuurder reed met een auto waarvan de apk verlopen was. Ook hij kreeg een bekeuring.

Geldrop: Verkeerscontrole
De politie van Geldrop heeft woensdag een verkeerscontrole gehouden op de Carpinistraat, de Jan Carstenszweg, Hoog Geldrop en de Parallelweg. Er zijn 120 voertuigen gecontroleerd. Twee bleken niet verzekerd te zijn, van 6 autos was de apk verlopen en op de Jan Carstenszweg werd op 10 voertuigen een parkeerbon geplakt. Op de Parallelweg kreeg een jongen twee bekeuringen. Hij reed op een bromfiets en was nog geen 16 jaar oud en hij reed te hard.

Aarle Rixtel: Inbraak in woning
Woensdag is ingebroken in een woning aan de Pater Eustachiuslaan. De ruit van de achterdeur is vernield en uit de woning is geld, ongeveer fl. 45,= gestolen.

Veldhoven: Veiligheidslampen gestolen
In de nacht van dinsdag op woensdag zijn vanaf de Strijpsebaan twee beveiligingslampen gestolen. Op de Strijpsebaan zijn wegwerkzaamheden en voor de veiligheid van de weggebruikers zijn aan de wegafzetting lampen bevestigd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie