Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kempen & Co introduceert Orange European Property Fund

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KEMPEN EN CO

Kempen & Co introduceert Orange European Property Fund

Merchant bank Kempen & Co introduceert deze maand het Orange European Property Fund. Het fonds belegt in beursgenoteerde Europese vastgoedondernemingen, waarbij de focus ligt op ondernemingen die zijn gespecialiseerd in één land en/of sector.

Het fonds wordt op actieve wijze beheerd door een team ervaren portfoliomanagers, die zich sinds 1993 uitsluitend bezighouden met research en portfoliomanagement van vastgoedondernemingen. Naast ondernemingen die een portefeuille direct onroerend bezitten en beheren, kan het team ook een deel van de portefeuille beleggen in ondernemingen die hotels managen, in vastgoedmakelaars en in technologie-gerelateerde vastgoedondernemingen. De introductie van dit gespecialiseerde fonds hangt onder meer samen met de trend bij institutionele beleggers om meer in indirect onroerend goed te beleggen.

Een aandeel Orange European Property Fund kan bij inschrijving vrij van transactieprovisie worden verkregen tegen de prijs van EUR 10,-. De inschrijving start donderdag 12 oktober 2000 en sluit op woensdag 25 oktober 2000 om 15:00 uur.

De eerste dag van notering zal, onvoorziene omstandigheden voorbehouden, donderdag 26 oktober 2000 zijn. De stortingsdatum is vastgesteld op dinsdag 31 oktober 2000.

Amsterdam, 11 oktober 2000
Orange European Property Fund N.V.
De Directie

Voor inlichtingen met betrekking tot:

Orange European Property Fund
N.V. Beursintroductie
Kempen Capital Management N.V. Kempen&Co N.V.
De heer E.K. Greup De heer T. Heijdendael

020-5 571 371 020- 5 571

571

Het Orange European Property Fund heeft een Wtb vergunning van De Nederlandsche Bank.

11 okt 00 13:02

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie