Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Meppel doet goede vangst drugszaak

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Politie Meppel doet goede vangst
11:42 woensdag 11 oktober 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295033

MEPPEL Gisteren heeft de politie in Meppel een grootschalig onderzoek gedaan in en bij een woning aan de Kuyperstraat. Uit het korte vooronderzoek was gebleken dat vanuit dit pand drugs gedeald werden. Het intensieve vooronderzoek was mede opgestart naar aanleiding van de vele klachten over dit pand.
Vijf bezoekers van de woning werden op straat aangehouden. Bij onderzoek in de woning werden nog eens vijf personen aangehouden. Van de tien verdachten, variërende in de leeftijd van 24 tot 50 jaar, zijn er 7 na verhoor weer heengezonden. Twee verdachten, een 29-jarige man uit Groningen en een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn in verzekering gesteld omdat uit het onderzoek is gebleken dat zij drugsdealers waren.
Een 32-jarige man uit Delft (geboren in Groot Brittannië) is in de vreemdelingenbewaring gesteld. Hij beschikte niet over de vereiste documenten om hier te mogen verblijven.
In totaal werden 19 bolletjes heroïne aangetroffen en ongeveer f 1000,-- aan handelaargeld. Deze zaken zijn in beslag genomen. Afronding van dit onderzoek zal in de komende dagen plaatsvinden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie