Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AVC wordt nieuwe distributeur Kodak D&AI Nederland en België

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AVC benoemd tot distributeur van Kodak D&AI in Nederland en België

Vianen, 11 oktober 2000 - AVC uit 's-Hertogenbosch is benoemd tot één van de distributeurs van Kodak D&AI voor Nederland en België. Tot de producten die AVC gaat leveren, behoren Kodak's digitale camera's, webcamera's en afdrukmedia.

"Wij bouwen samen met de fabrikanten aan merkbekendheid en creëren nieuwe verkoopkansen door middel van opvallende acties en originele initiatieven. Met Kodak Digital & Applied Imaging voegt AVC een logische en extra dimensie toe aan het concept 'De Wereld in je Binnenzak'," zegt Frits de Raad, marketing Manager van AVC. "Wij leveren met 'De Wereld in je Binnenzak' producten en diensten waarmee informatie mobiel gemaakt wordt (mobiele telefoons, PDA's en synchronisatie software). Met de toevoeging van de Kodak-productlijn geldt dat nu ook voor beeld. Kodak levert immers alles om beeld hanteerbaar te maken, waaronder een brede range digitale camera's en inkjetafdrukmedia."

Meer informatie over AVC en het Kodak productassortiment is te vinden op www.avc.nl. Het bedrijf is ook verantwoordelijk voor marketing, verkoop en distributie voor onder andere TDK, Motorola, Palm, Psion en HP.

Kodak Digital & Applied Imaging maakt deel uit van Eastman Kodak Company en biedt snelle, gemakkelijke en effectieve end-to-end oplossingen voor digitale beeldverwerking, voor zowel zakelijk, professioneel als persoonlijk gebruik. De productportfolio bevat alle aspecten van het digitale proces, van opname en opslag tot beeldmanipulatie en afdruk, met onder andere digitale camera's, draagbare scanners, printers en print en cd-media. Meer informatie over Kodak producten en diensten is te vinden op: www.kodak.com.

Voor meer informatie:
AVC
Contactpersoon: Frits de Raad
Tel.: 073-6466800
(frits@avc.nl)
Kodak Nederland B.V.
Contactpersoon: Bert de Wit
Tel.: 0347 - 363 799

of

Monogram Communication Strategies (MCS)
Contactpersoon: Anita Blank-Schoordijk, Judith van Essen Tel.: 023 - 562 82 08

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie