Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vanaf 2001 geen OZB meer voor sportverenigingen

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Geen OZB voor sportverenigingen

Veldsportverenigingen hoeven vanaf 2001 geen OZB meer te betalen. Dat stelt het College van B. en W. tijdens de begrotingsbehandeling voor. Hiervoor is een strucureel bedrag van fl. 400.000,- in de begroting opgenomen. Sportwethouder Nico Janssens wil zodoende bij sportverenigingen een gezonder financiele situatie op de langere termijn bewerkstelligen.

Vorig jaar heeft de Hogere Economische School in opdracht van de gemeente Rotterdam en het Sportplatform een onderzoek verricht naar de financien van sportverenigingen. Hieruit blijkt dat bij veel veldsportverenigingen de financiele situatie door een samenloop van omstandigheden de laatste jaren is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie