Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Horecabond FNV houdt looncontroles

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Horecabond FNV houdt looncontroles
Harrie Lindelauff - (publieksinfo@fnv.nl)

De Horecabond FNV gaat vanaf 11 oktober de horecawerknemers voorlichten over hun nieuwe CAO. Op diverse plaatsen in het land kunnen werknemers hun loonstrookje en arbeidsovereenkomst laten controleren.

De www.horecabond.fnv.nl/index.htm(Horecabond FNV) krijgt veel vragen over de toepassing van de onlangs afgesloten CAO. De bond organiseert daarom vanaf 11 oktober informatiebijeenkomsten.

Daar kunnen zowel leden als niet-leden gratis hun loonstrookje of arbeidsovereenkomst laten controleren. Zo hebben de horecawerknemers onder andere recht op een loonsverhoging van 4 procent.

De nieuwe CAO is sinds 1 oktober van kracht en geldt voor bijna 280.000 werknemers in de www.horecabond.fnv.nl/cao/horeca1.htm(horeca), www.horecabond.fnv.nl/cao/contractcatering1.htm(contractcatering) en www.horecabond.fnv.nl/cao/contractcatering1.htm(verblijfsrecreatie).

Het laatste nieuws van de FNV vindt u elke dag op www.fnv.nl/nieuws.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie