Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beekwilder komt met nieuwe Supplies Gids

Datum nieuwsfeit: 11-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Beekwilder
De Beekwilder Display Supply Gids 2001/2002, oog voor detail 11 - 10 - 2000
Beekwilder, al 15 jaar actief op de markt van P.O.S. materialen, biedt met de
Display Supplies Gids 2001/2002 een overzicht van de nieuwe collectie bevestigingsmaterialen voor P.O.S. toepassingen. Deze artikelen bieden drukkerijen, displaymakers, merkartikelfabrikanten en retailers eenvoudige en professionele oplossingen voor instore productpromoties.

Beekwilder is exclusief importeur van producten van FFr, de grootste displaysuppliesleverancier uit de Verenigde Staten. Het assortiment bestaat uit ruim 200 producten die variëren van diverse formaten kaarthouders, plafonddisplays en zuignappen tot clips, haken en ogen. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Beekwilder is marktleider in Nederland op het gebied van producten voor etalage, decoratie en display. Sinds 1923 zijn de kantoren en showrooms gevestigd aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam, tegenover het Centraal Station. Het distributiecentrum van Beekwilder (in Diemen) beslaat meer dan 7.000 m2 en herbergt een collectie van 8.000 artikelen.
De Display Supplies Gids is gratis te bestellen bij Beekwilder, tel.: 020 623 32 22 of via e-mail: (order@beekwilder.com). Zie ook www.beekwilder.com

Voor meer informatie: DLV Public Relations, Mariëlle Kerssens, tel.: 023 554 20 30;
e-mail: (marielle@dlvpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie