Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres RUG 'The name is Channel, Multi Channel'

Datum nieuwsfeit: 12-10-2000
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

The name is Channel, Multi Channel!

Door een veranderende economie, technologie en consument veranderen ook de traditionele communicatie- en distributiekanalen. De consequenties van deze veranderingen noodzaken tot het voeren van een nieuw beleid; een multi-channel strategie. Onder leiding van dagvoorzitter prof. dr. P.S.H. Leeflang, hoogleraar Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen, zal het twaalfde MARUG-Congres inzicht geven in de oorzaken, gevolgen en implicaties van het voeren van een multi-channelstrategie. Verschillende nieuwe inzichten en managementproblemen worden aan de orde gesteld door een keur aan sprekers, waaronder ir. C.W. Smaal, directeur Internetdiensten KPN, dhr. J.A. Breukhoven, voorzitter Raad van bestuur ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie