Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe loopbaansite Werkplus.nl biedt overzicht

Datum nieuwsfeit: 12-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WERKPLUS MEDIA

Werkplus: nieuwe loopbaansite biedt overzicht

Den Haag, 12 oktober 2000

Deze week is de nieuwe loopbaansite Werkplus en personeelsnet Media (www.werkplus.nl) online gegaan. Werkplus geeft een uitgebreid overzicht van alle mogelijke bronnen voor banen: werving- en selectiebureaus, bedrijfssites en vacaturesites. Daarnaast biedt Werkplus hulp bij keuzes die werknemers in hun loopbaan moeten maken; met praktische tools, testen en adviezen van experts.

Alleen al in Nederland hebben vele tientallen internetsites banen in de aanbieding. Ook bedrijven publiceren steeds vaker zelf hun vacatures via internet. In de huidige krappe arbeidsmarkt stijgt nog steeds het totale aantal sites waar vacatures te vinden zijn. De nieuwe loopbaansite Werkplus presenteert het complete aanbod op een overzichtelijke manier. Zodat de werkzoekende op basis van eigen criteria snel de juiste bronnen vindt met relevante banen. Werkplus heeft een uitgebreide sollicitatiecursus inclusief praktische hulpmiddelen zoals een CV-maker en een test waarmee de gebruiker zelf zijn of haar vaardigheden beoordeelt.
Ook biedt Werkplus werknemers concrete hulp bij de keuzes die zij in hun loopbaan maken. Zij vinden daarvoor bij Werkplus informatie, praktische hulpmiddelen op het terrein van arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld een salarisindicator) en gratis adviezen van experts. In samenwerking met de cvbank.nl, wao.cvbank.nl en freelancer.cvbank.nl van Add is Multiply BV geeft Werkplus iedereen de mogelijkheid om zijn CV via internet aan werkgevers te presenteren.

Werkplus is een initiatief van Personeelsnet Media. Dit is een onafhankelijke aanbieder van internetinformatie die gespecialiseerd is in communicatie op de terreinen Personeel & Organisatie en arbeidsmarkt.

Meer informatie:

Voor meer informatie over Werkplus en Personeelsnet Media (www.persnetmedia.nl) kunt u terecht bij drs. Jaap van der Moolen of drs. Hans de Zwager,
telefoon 070 - 346 60 79, e-mail: (info@persnetmedia.nl)

12 okt 00 10:31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie