Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale waardering Hyundai Accent

Datum nieuwsfeit: 12-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

Internationale waardering Hyundai Accent 12-10-00. De Hyundai Accent ontvangt wereldwijde waardering. Uit onderzoek in Groot-Brittannië is gebleken dat het de betrouwbaarste auto is. In de Verenigde Staten wordt de Accent gezien als de beste koop in zijn klasse. Beide onderzoeken hebben bovendien met elkaar gemeen dat ze gebaseerd zijn op kwalificaties van automobilisten zelf.

Het Britse onderzoek is uitgevoerd door de Consumer's Association, de evenknie van de Consumentenbond. De organisatie ondervroeg tachtigduizend automobilisten naar storingen aan hun auto gedurende de afgelopen twaalf maanden. Geen enkele Accent-rijder maakte melding van het stilvallen van zijn auto; alleen de RAV 4 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie