Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Den Bosch bezoekt Don Bosco

Datum nieuwsfeit: 12-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente 's-Hertogenbosch
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente 's-Hertogenbosch

Wethouder Van Katwijk bezoekt Don Bosco

do 12 oktober 2000

Wethouder Van Katwijk van onder meer Welzijn heeft vanochtend, op uitnodiging van het bestuur van Don Bosco, het buurthuis bezocht. Tijdens dit bezoek heeft Van Katwijk nogmaals laten weten dat hij het betreurt dat de Stichting Divers in een verkeerd daglicht is gesteld door zijn uitspraak bij de commissievergadering Verkeer, Milieu en Welzijn. Tijdens deze vergadering is door hem gezegd dat hij vernomen had van Stichting Divers dat er in de nieuwe brede school voldoende plaats zou zijn voor activiteiten, georganiseerd door het bestuur van Don Bosco. Het misverstand hierover tussen de gemeente, het bestuur van Don Bosco en de Stichting Divers is hiermee uit de wereld geholpen.

Tevens heeft het bestuur van Don Bosco nogmaals benadrukt het niet eens te zijn met een sluiting van het buurthuis, omdat het nog tal van activiteiten organiseert, die naar zijn mening geen plaats kunnen krijgen in de nieuwe brede school. Door de gemeente is de volgende werkafspraak gemaakt. De voorzitter van het bestuur, de gemeente en Stichting Divers inventariseren gezamenlijk de activiteiten van Don Bosco en bekijken vervolgens hoe deze zich verhouden met het nieuwe gebouw (fysiek, programmering, benodigde voorzieningen, kosten, subsidies etc.).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie