Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe integratiesuite WebMethods

Datum nieuwsfeit: 12-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

webMethods levert eerste complete oplossing om B2B-implementaties te integreren, automatiseren en versnellen

Nieuwe integratiesuite biedt snel rendement op investeringen in B2B-infrastructuur

Hilversum, 12 oktober 2000 - webMethods (Nasdaq: WEBM), toonaangevend aanbieder van oplossingen voor business-to-business integratie (B2Bi), toonde deze week de complete webMethods B2Bi Solution Suite tijdens de webMethods Executive Summit in San Francisco.

Volgens Jupiter Research zal in 2003 naar schatting 350 miljard dollar worden uitgegeven aan Internetinfrastructuur, waarvan 74 procent aan de integratie van systemen. De webMethods B2Bi Solution Suite is de eerste end-to-end oplossing die de zakelijke processen in de hele 'extended enterprise' snel en naadloos integreert, of het nu gaat om integratie met de nieuwe generatie handelsnetwerken en marktplaatsen, of om de integratie met legacy mainframes en zakelijke softwaretoepassingen.

"Volledige, snelle integratie is de hoeksteen van de B2B-revolutie. Om de voordelen van B2B volledig te realiseren, is automatische transactie-integriteit van alle zakelijke processen nodig, die zich uitstrekt over handelsnetwerken, zakelijke toepassingen en mainframes heen," zegt Phillip Merrick, president en CEO van webMethods. "De webMethods B2Bi Solution Suite biedt organisaties de mogelijkheid om B2B-implementaties te integreren, te automatiseren en te versnellen - onder andere dankzij meer dan zestig adapters om zakelijke toepassingen snel aan elkaar te koppelen, en oplossingen voor het beheer van handelspartners. Alleen webMethods biedt bedrijven een end-to-end oplossing die de uitdagingen van integratie vereenvoudigt, zodat organisaties eerder kunnen beginnen met B2B en snel rendement op hun bestaande en nieuwe investeringen kunnen realiseren."

Integratie, automatisering en versnelling van de B2B-economie

De webMethods B2Bi Solution Suite automatiseert zakelijke processen binnen de onderneming en met partners en klanten via Internet. De complete oplossing omvat de volgende producten voor B2B-, ondernemings-, mainframe- en partnerintegratie waarmee wereldwijde top-2000-bedrijven en B2B-marktplaatsen een complete, end-to-end oplossing in handen krijgen om klanten, leveranciers en partners te integreren tot real-time B2B-handelsnetwerken, waarmee ze bovendien ook intern efficiënter kunnen opereren:

webMethods B2B-producten


* webMethods B2B is het vlaggenschip van de onderneming en biedt organisaties nauwere banden met hun distributieketen door real-time zakelijke transacties via Internet mogelijk te maken - ongeacht de bestaande technologische infrastructuur.

* webMethods B2B voor Partners verbindt klanten snel met nieuwe B2B-marktplaatsen. Bedrijven distribueren webMethods B2B voor Partners aan kopers en leveranciers, en bieden deze daarmee een eenvoudige manier om verbinding te maken met hun marktplaatsen, zonder dat daarvoor specifiek programmeerwerk voor nodig is.

* webMethods voor RosettaNet is de eerste 'out-of-box'-, in een productieomgeving werkende oplossing, die real-time B2B-handelingen binnen de distributieketen mogelijk maakt, waarbij volledige integratie met een verscheidenheid aan back-end-, legacy- en ERP-systemen wordt geboden.

webMethods Enterprise-producten


* webMethods Enterprise biedt een complete en schaalbare oplossing voor Enterprise Application Integration (EAI). Als belangrijke component van iedere B2Bi-strategie, biedt dit krachtige softwareplatform real-time, snelle, naadloze integratie van zakelijke processen en toepassingen binnen de onderneming.

* webMethods Mainframe Integration Server biedt snelle en uiterst schaalbare toegang tot CICS- en IMS- transacties en gegevens - zonder de risicovolle, kostbare en tijdrovende broncodewijzigingen die typerend zijn voor andere mainframe-integratieprojecten.

* webMethods Enterprise Adapters maken hergebruik van integratieprocessen en maken maatwerk programmeerwerk overbodig. Er zijn meer dan zestig Adapters voor webMethods Enterprise beschikbaar om eenvoudige integratie met de belangrijkste ERP-, CRM- en e-commerce-toepassingen, databases en legacy-systemen te garanderen, zoals Baan, PeopleSoft, J.D. Edwards, SAP en Siebel.

* webMethods Business Integrator is een grafische tool voor procesmodellering, waarmee organisaties zakelijke integratieprocessen snel kunnen implementeren of op maat maken, en deze vervolgens zonder te hoeven programmeren kunnen uitrollen.

De webMethods-productreeks ondersteunt tevens een brede reeks open standaarden en protocollen, zoals: XML, RosettaNet, ebXML, FpML, cXML, xCBL, OBI, OAG, ACORD, BizTalk framework en UDDI. Door de ondersteuning van deze standaarden bieden webMethods-producten naadloze integratie, zowel binnen ondernemingen als via Internet naar handelsnetwerken en B2B-marktplaatsen.

Bedrijven die de volgende stap in B2B-handelsnetwerken willen nemen, kunnen gebruikmaken van de volgende additionele producten en diensten van webMethods om de implementatie te versnellen met bewezen technieken en automatisch partnermanagement:


* webMethods B2B voor Trading Networks biedt de infrastructuur die nodig is om B2B-handelsnetwerken te bouwen, beheren en analyseren.
* webMethods B2B.com is een krachtige weboplossing die wereldwijde top-2000-bedrijven en grote B2B-martkplaatsen in staat stelt om snel handelsnetwerken van ieder formaat uit te rollen en om het implementatieproces van duizenden partners tot vijftig procent te versnellen. Hiertoe biedt webMethods B2B.com 'best-practice'-richtlijnen, tools, templates en voorgeconfigureerde software. Meer informatie is beschikbaar op www.B2B.com.

* webMethods Value Added Services bieden additionele mogelijkheden om succesvolle zakelijke transacties uit te voeren zoals verzending, kredietcontrole, logistiek en beveiliging en autorisatie van transacties. Dit gebeurt door naadloze integratie met diensten van derden te bieden, zoals Dun & Bradstreet, FedEx, Logistics.com, Slam Dunk Networks en VeriSign. Meer informatie is beschikbaar op www.B2B.com.

Uitgebreide ervaring met de integratie van honderden B2B-initiatieven

webMethods B2Bi-oplossingen vormen de kern van de meest vooruitstrevende B2B-initiatieven van dit moment. Wereldwijde top-2000-bedrijven en vooraanstaande B2B-marktplaatsen zoals Ariba, Bell Atlantic, Commerce One, Dell, Dun & Bradstreet, Eastman Chemical Company, FedEx, Geon, Hewlett-Packard, Compaq, i2, Juniper Networks, Land's End, Starbucks, Motorola en Grainger gebruiken webMethods om te integreren met klanten en partners, zakelijke processen te automatiseren en het rendement op hun B2B-investeringen te versnellen.

"webMethods heeft een compleet framework neergezet dat de complexiteit van B2B-integratie enorm vermindert," zegt Jim Green, CTO en executive vice president van webMethods. "Nieuwe producten zoals de webMethods B2Bi Solution Suite vormen de voorhoede van B2B-innovatie en stellen bedrijven in staat om standaard zakelijke procedures te automatiseren en de belangrijkste transacties die nodig zijn voor complexe e-business te versnellen. In de komende maanden, zal webMethods nog meer kant-en-klare oplossingen op de markt brengen waarmee de implementatietijd van B2B-integratie tot vijftig procent kan worden bekort."

Over webMethods

webMethods (Nasdaq: WEBM) is een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor business-to-business integratie (B2Bi). Als het enige bedrijf dat zowel via Internet als in de gehele 'extended enterprise' naadloze B2Bi kan leveren, biedt webMethods aan wereldwijde top-2000-bedrijven en aan B2B-marktplaatsen een complete, end-to-end oplossing voor het integreren van klanten, leveranciers en partners tot een real-time handelsnetwerk en het verbeteren van de interne operationele efficiëntie. De productreeks van webMethods stelt bedrijven in staat om nieuwe bronnen van inkomsten te genereren, de banden met klanten te verstevigen, inefficiënties in de distributieketen substantieel te verminderen en de interne zakelijke processen te stroomlijnen.

webMethods is in 1996 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Fairfax, Virginia. Het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. De belangrijkste verticale markten voor webMethods zijn chemie, financiële dienstverlening, hightech fabricage en telecommunicatie. Het bedrijf bedient wereldwijd meer dan 425 klanten van wereldwijde top-2000-bedrijven zoals Citibank, Dell, Eastman Chemical Company, Fidelity Investments, Grainger, Motorola en Starbucks tot belangrijke B2B-marktplaatsen zoals ChemConnect,
e-STEEL en Ventro. Strategische partners van webMethods zijn onder andere Ariba, Commerce One, Deloitte Consulting, EDS, i2 Technologies, J.D. Edwards, KPMG, Microsoft, Oracle, SAP AG en Siebel. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.webmethods.com

Voor meer informatie:

webMethods, Jill Latta, marketing director EMEA,
telefoon: +31 (0)35 646 2627, e-mail: (jlatta@webmethods.com)

Footprint Marketing, Annemieke van Herk, public relations, telefoon: +31 (0)20 417 71 77, e-mail: (annemieke@footprint.nl)reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...