Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationaal seminar in Hoorn over evenementen

Datum nieuwsfeit: 12-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

INTERNATIONAAL SEMINAR OVER EVENEMENTEN
De gemeente Hoorn organiseert op donderdag 12 oktober een internationaal seminar over de economische betekenis en mogelijkheden van evenementen, markten en festivals. Het seminar vindt plaats in de Oosterkerk en is onderdeel van het door de Europese Gemeenschap ondersteunde studieproject "City Centre Management Network". Hoorn is een van de vier partners in dit project; de andere steden zijn Norwich en Lincoln (Engeland) en Trondheim (Noorwegen). Op het programma staan een opening door gedeputeerde Verburg, een lezing door professor Go van de Erasmus Universiteit en workshops. De voertaal is engels.
Er kunnen maximaal 60 personen aan het seminar deelnemen. Uitgenodigd zijn raadsleden, toeristische organisaties, bewonersorganisaties en het bedrijfsleven. Wie interesse heeft, moet snel reageren: telefoon 252471 (mevrouw R. van Baar). Deelname kost 10 Euro.
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie