Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres: welke elementen zijn bepalend voor succes internet

Datum nieuwsfeit: 12-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hoe belangrijk is eenduidige online branding?
Vragen mijn klanten werkelijk om gepersonaliseerde websites? Moet ik mijn e-business aanpassen aan de lokale markten?

Het is tijd om actie te ondernemen, tijd om de plaats van uw onderneming in de Internet economie te versterken of veilig te stellen. Dat vraagt om een consistente strategie, om beslissingen. Nieuwe mogelijkheden bieden zich immers dagelijks aan, trends en succesvolle businessmodellen wisselen elkaar in hoog tempo af. Wat blijft, zijn veel vragen. Deze kunt u stellen op het Tridion Roundtable Event. Wat u moet doen? Schrijf u in en stel uw vraag. Het panel inventariseert en behandelt de "hot topics" van morgen.

Graag nodig ik u uit voor het Tridion Roundtable Event op donderdag 12 oktober in de Rode Hoed in Amsterdam. Van 15:00 tot 17:00 uur zijn Liesbeth Hop (Pro Active), Hans Veldhuizen (NedStat), Patrick van Gent (Tridion), Jan Prins (Internet Society Nederland) en Anton Elburg (Emerce) het panel, Cor Molenaar (ExQuo) is de discussieleider. Zij gaan met u in discussie over de elementen die bepalend zijn voor succes in de Internet economie van morgen. Nu eens niet per e-mail, webcam, chat of video, maar gewoon rond de tafel. Een garantie voor een vlammend debat waar argumenten en persoonlijke opinies elkaar zullen aanvullen en afwisselen. Samen nemen we een kijkje in de toekomst. Schrijf nu in.

Tridion Roundtable Event
Expert answers to your e-strategy questions

Retourfax/e-mail
Fax naar 020 669 72 65 t.a.v. Ingrid Mooij of mail naar (imooij@nl.brodeur.com).

Ja, ik wil me graag inschrijven voor "expert answers to your e-strategy questions".
Nee, ik kan er niet bij zijn. Ik wil graag een interview met Tridion op een ander tijdstip.
Nee, ik kan er niet bij zijn. Ik ontvang wel graag meer informatie over Tridion.

Uw vraag voor het panel:

Naam: ......................................... Publicatie: ......................................... Telefoon: ......................................... E-mail: .........................................

U ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie