Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NewTel levert multi-channel-oplossing Bouwfonds Hypotheken

Datum nieuwsfeit: 12-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NewTel Group levert multi-channel-oplossing aan Bouwfonds Hypotheken

Vianen, Amersfoort, 12 oktober 2000 - Bouwfonds Hypotheken (BFH) in Hoevelaken heeft de NewTel Group in Vianen geselecteerd als leverancier van een nieuw spraak- en dataplatform, waarmee de hypotheekverstrekker een effectieve multi-channel-aanpak wil introduceren.

Voor Bouwfonds Hypotheken is een geavanceerd spraak- en data-platform een kritische succesfactor geworden in de snel veranderende en sterk concurrerende hypotheekmarkt. Eén van de belangrijkste doelstellingen van het project is het realiseren van een goed platform waarmee een multi-channel-aanpak kan worden gerealiseerd. Hierbij zullen klanten en partners via verschillende kanalen, waaronder telefonie, e-mail en Internet contact kunnen zoeken met BFH. Met name de partners in de vorm van tussenpersonen vormen een belangrijke doelgroep voor het nieuwe platform. Tussenpersonen dragen voor een substantieel deel bij aan de omzet van de hypotheekverstrekker. BFH wil hen met het nieuwe platform niet alleen een betere service bieden, maar wil ook meer managementinformatie kunnen genereren over de kwaliteit die de tussenpersonen leveren aan de klanten.
Een andere reden voor het implementeren van een nieuw platform is de wens om plaats- en tijdonafhankelijk te kunnen werken.

Om dit platform te realiseren, heeft Bouwfonds Hypotheken, ondersteund door adviesbureau Versteeg & Partners B.V., de NewTel Group geselecteerd.

"Wij willen met dit nieuwe platform in de eerste plaats de klantvriendelijkheid sterk verhogen", zegt André Spruitenburg van Bouwfonds Hypotheken. "En we zien in de NewTel Group een deskundige en flexibele organisatie op het gebied van telecommunicatie en klantrelatiemanagement. De introductie van het nieuwe DEFINITY-platform moet ons en onze tussenpersonen in staat stellen sneller in te spelen op de dynamiek die de hypotheekmarkt momenteel kent. Het kunnen volgen van die dynamiek is waar het in de toekomst om gaat."

Aan de basis van het nieuwe platform ligt het DEFINITY-concept van Avaya (de spin-off van Lucent Technologies), dat door NewTel zal worden geleverd en technisch zal worden beheerd.

Over de NewTel Group
De NewTel Group, voortgekomen uit de fusie met de Primedia Group, is actief op de Europese markt op het gebied van klantcontactmanagement en richt zich hierbij op het definiëren van strategie, implementatie en integratie van klantcontactmanagement-oplossingen en de instandhouding ervan. De NewTel Group heeft hiertoe de PIM®-methodiek ontwikkeld. Zij maakt hierbij gebruik van producten en software van Avaya Communication (voorheen Lucent Technologies Enterprise Networks Group), Quintus en NICE.
De NewTel Group verleent haar diensten en producten aan bedrijven en organisaties die klantcontactmanagement zien als een integraal onderdeel van hun bedrijfsvoering.
In totaal biedt de NewTel Group werkgelegenheid aan 80 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vianen. Daarnaast heeft de NewTel Group recentelijk haar eerste internationale kantoor geopend in Boedapest van waaruit de Zuid-Europese regio wordt bediend. Op korte termijn zullen NewTel Group-vestigingen worden geopend in Engeland, Duitsland en België. Meer informatie over de NewTel Group is beschikbaar op de website: www.newtelgroup.com

Over Bouwfonds Hypotheken
Bouwfonds is gespecialiseerd in de financiering, de ontwikkeling en het assetmanagement van vastgoed. In Nederland is Bouwfonds de grootste risicodragende ontwikkelaar van koopwoningen. Op de markt van de woninghypotheken neemt Bouwfonds de vijfde plaats in met een marktaandeel van ca. 5 %. Daarnaast maakt Bouwfonds een sterke groei door als ontwikkelaar en financier van commercieel vastgoed, zowel in Nederland als daarbuiten.
In 1999 realiseerde Bouwfonds een omzet van NLG 3,961 miljard en een netto resultaat van NLG 202 miljoen. Per 30 juni jl. telde Bouwfonds 1.100 medewerkers. Meer informatie over Bouwfonds Hypotheken vindt u op www.bouwfonds.nl.

Voor meer informatie en het aanvragen van fotomateriaal: NewTel Group
José Baas
Telefoon: 0347 881 152
Email: (jbaas@newtelgroup.com)

Lammers van Toorenburg PR
Francine Loos
Telefoon: 030 6565 070
Email: (francine@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie