Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vierde nederlaag FC Twente 2

Datum nieuwsfeit: 12-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente

2000-10-12

Vierde nederlaag FC Twente 2

Het tweede elftal van FC Twente kreeg vanavond in Eindhoven de vierde nederlaag in een competitiewedstrijd van het huidige seizoen te slikken. Tegen PSV 2 werd het afgetekend en zeer ongelukkig 3-0 voor de Brabanders.

Het verhaal van deze wedstrijd beperkt zich eigenlijk tot de 28e minuut. Twee momenten in deze minuut waren van belang voor het resterende deel van de wedstrijd. Wegens vermeend hands ontving Rahim zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten. Tot overmaat van ramp wist PSV in deze minuut ook de score te openen.

Eigenlijk speelde FC Twente vanaf dat moment een verloren wedstrijd. De ploeg was weliswaar de gelijke van de elf van de Eindhovenaren, maar was niet bij machte en had ook niet de kracht om ook in de stand terug te krabbelen. PSV echter scoorde vlak na de openingstreffer de tweede en bracht de eindstand vijf minuten voor tijd op 3-0.

De staf van FC Twente 2 was na afloop tevreden over het spelbeeld, zeker gezien het feit dat de ondertalsituatie niet in het spel tot uiting kwam. Over de uitslag was men vanzelfsprekend minder te spreken.

Voor meer informatie over de wedstrijden van FC Twente 2 en de stand in de reserve-eredivisie, verwijzen wij u naar deze pagina.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie