Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GENERALI zet verzekerde niet uit verzekering na tv-opname

Datum nieuwsfeit: 12-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Generali

12 oktober 2000
GENERALI zet verzekerde niet uit verzekering na tv-opname

Een verzekerde van GENERALI is niet zoals beweerd wordt uit de verzekering gezet na optreden in het televisieprogramma Gevaar op de Weg. De verzekering is niet geaccepteerd wegens een onvolledig ingevuld aanvraagformulier.

Verzekerde heeft op 18 juli 2000 middels zijn assurantietussenpersoon een verzekering voor zijn motorrijtuig aangevraagd. Deze zou moeten worden verzekerd op de pakketpolis van zijn moeder, die als verzekeringnemer genoteerd staat. Het aanvraagformulier was echter niet volledig ingevuld. Middels een brief gedateerd 20 juli is aan de tussenpersoon van verzekerde medegedeeld dat er binnen 14 dagen een compleet ingevuld aanvraagformulier moest volgen. Op 10 augustus is hierop een rappelbrief verstuurd. Bij het uitblijven van een reactie is aan de assurantietussenpersoon op 12 september schriftelijk bericht dat er geen dekking (meer) was.

Voor meer informatie
Katrien Hulst
Manager Communicatie & Services
Telefoon direct (020) 660 17 51
Fax (020) 660 18 94

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie