Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe single Eros Ramazzotti

Datum nieuwsfeit: 13-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BMG NEDERLAND

NIEUWE SINGLE EROS RAMAZZOTTI

NIEUWE SINGLE EROS RAMAZZOTTI

Op 13 oktober 2000 verschijnt de nieuwe single van Eros Ramazzotti, getiteld Fuoco Nel Fuoco. Deze single is afkomstig van het nieuwe album van Eros, Stilelibero, dat uit zal komen op 27 oktober 2000.

De single is geschreven door Eros Ramazzotti samen met Claudio Guidetti en Adelio Colgiati. De productie was in handen van Rick Nowels, producer van wereldhits van o.a. Madonna, Mel C. en Celine Dion.

Het laatste studioalbum van Eros Ramazzotti, Eros, werd uitgebracht in 1997 en behaalde in Nederland dubbel platina. Wereldwijd werden er van dit album meer dan zes miljoen exemplaren verkocht. Op het album Eros zong Eros Ramazzotti met niemand minder dan Tina Turner het nummer Cose Della Vita, zijn grote hit uit 1993. Op de nieuwe cd is Eros opnieuw in duet te horen, ditmaal met de wereldberoemde zangeres/actrice Cher.

In Nederland verkocht Eros Ramazzotti in totaal 1.2 miljoen albums.

Voor meer informatie:
BMG Nederland
Telnr: 035 - 6256256

12 okt 00 15:59

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie