Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe naam en logo sector afvalstoffen Breda

Datum nieuwsfeit: 13-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

NIEUWE NAAM EN LOGO VOOR SECTOR AFVALSTOFFEN

De sector 'Afvalstoffen' van de dienst Stadsbeheer krijgt met ingang van het nieuwe jaar een andere naam, een nieuw logo en een nieuw centraal telefoonnummer. Dit vloeit voort uit de zogenaamde 'paraplucampagne Afvalstoffen', waarin alle communicatie-uitingen en communicatie-acties vanuit deze sector worden gestroomlijnd.

Vanaf 1 januari 2001 verandert de naam in 'Gemeente Breda Afvalservice'. Het nieuwe logo wordt een mier met een appelschil op de rug. Er komt ook één nieuw centraal telefoonnummer (076) 529 99 99.

Met deze campagne wil de gemeente uiteindelijk bereiken dat mensen hun afval nog beter gaan scheiden.

Ze wil deze doelstelling realiseren, door onder meer de kennis en het imago over afval en afvalverwerking te verbeteren, het scheiden van afval zo gemakkelijk mogelijk te maken en tevens een klimaat te scheppen waarin afval wordt gezien als een gezamenlijke verantwoordelijkheid van burgers en overheid.

Dienstverlening, service, gebruiksgemak en vooral een gezamenlijke verantwoordelijkheid van burgers en overheid zijn belangrijke thema's uit deze campagne.

De nieuwe naam, het nieuwe logo en het nieuwe centrale telefoonnummer zijn de eerste elementen uit de campagne. In 2001 zullen de inwoners van Breda op meer manieren geconfronteerd worden met andere onderdelen van de 'paraplucampagne Afvalstoffen'.

Breda, 13 oktober 2000

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie