Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online petitie tegen geweld in Midden Oosten

Datum nieuwsfeit: 13-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Verzoek om medewerking te geven aan online petitie die oproept om het geweld in het Midden Oosten te staken.

Via de website www.savethepeace.com (vanaf 14 oktober, tot die tijd via www.kranten.com/savethepeace) wordt, middels een online petitie, opgeroepen om het geweld te beëindigen wat de laatste twee weken het vredesproces uiteen heeft gescheurd.Tegelijkertijd wordt medeleven betuigd met de slachtoffers en nabestaanden van de gewonden en doden die zijn gevallen in het geweld van afgelopen weken.

Vanuit Nederland is dit wel het minste wat wij kunnen doen. Vandaar dat wij hier zoveel mogelijk publiciteit aan willen geven. Een aantal nieuwsbronnen/websites heeft al zijn medewerking toegezegd; o.a. Kranten.com.

In eerste instantie zal de oproep op de pagina www.kranten.com/savethepeace staan. Echter zo snel mogelijk, waarschijnlijk vanaf zaterdag 14 oktober, zal de oproep onder www.savethepeace.com staan.

Indien u bij ondersteunende organisaties wilt staan stuur dan een e-mail naar mklerx@eid.nl

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie