Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 13-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van vrijdagmiddag 13 oktober 2000
15:57 vrijdag 13 oktober 2000

Bert Peters 0592 361294 of 06 53 23 80 59

Emmen, doorrijden na ongeval
Afgelopen woensdagmiddag omstreeks 12.00 uur reed een 17-jarige jongen uit Emmen op zijn fiets over het fietspad langs de Houtweg in Emmen. Op de kruising met de Laan van de Eekharst kreeg hij geen voorrang van de bestuurder van een rode personenauto die vanaf de Houtweg de Laan van de Eekharst inreed. De jongen werd geschept en een stukje meegesleurd. De automobilist reed na het ongeval door. De jongen heeft kapotte kleding, beschadigde fiets (1 maand oud!) en kneuzingen en schaafwonden. De auto heeft rechtsachter vermoedelijk schade. Onder andere is een jongen getuige geweest maar van hem zijn geen gegevens bekend, mogelijk zijn er nog meer getuigen geweest. De politie wil graag in contact komen met hen.

Emmen, dader snelkraak aangehouden
Werd vandaag een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden als verdacht van de snelkraak die vannacht plaatsvond bij een winkel aan de Monetpassage. Met een klinker werd een ruit vernield waarna een luxe bestekcassette werd weggenomen. De 47-jarige eigenaar deed aangifte. De cassette heeft een waarde van fl. 2.100,- en de schade aan de ruit bedraagt ruim fl. 10.000,-.

Emmen, diefstal uit kleedkamer
Deed een 14-jarig meisje aangifte van diefstal van haar trui. Deze werd weggenomen vanuit een kleedkamer van een sporthal aan de Emmalaan. De trui heeft een waarde van fl. 180,-.

Meppel, drugsdealer aangehouden
Werd vanmiddag een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat hij werd verdacht van het dealen van drugs. Toen agenten en de man elkaar zagen gooide die man zijn fiets op de grond en ging er rennend vandoor. Na een snelle achtervolging te voet werd hij in de Schoolstraat aangehouden. Er werd nog een bolletje heroïne of cocaïne aangetroffen bij zijn fouillering. Na verhoor werd hij in bewaring gesteld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie