Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feestelijk weekeinde in speeltuin Stadspolders Dordrecht

Datum nieuwsfeit: 13-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Feestelijk weekeinde

in Speeltuin Stadspolders

Speeltuin Stadspolders aan de Meranti 50 in Dordrecht luidt het winterseizoen in met een feestelijk weekeinde. Dat begint vrijdagavond 13 oktober met een swingende kinderdisco. Wie karaoke mee wil zingen, mag dat natuurlijk doen en wie zijn eigen cd's graag hoort, brengt die gewoon mee. De kinderdisco duurt van zeven tot tien uur en is bedoeld voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Zaterdag 14 oktober wordt er een kinderbingomiddag gehouden. De bingokaarten zijn gratis, maar er zijn dan ook geen prijzen. De kinderbingomiddag duurt van half twee tot vier uur.

Zaterdagochtend 14 oktober wordt de eerste les van een tekencursus gegeven. Bij snelle aanmelding via telefoonnummer 078-6160599 (speeltuin) of 078-6167353 (Lisette Boussardt) is er nog plek voor enkele kinderen.

De speeltuin is in het winterseizoen, dat tot en met 31 maart duurt, elke woensdag- en zaterdagmiddag open van half twee tot vier uur. Alle informatie over het winterprogramma is te vinden op de webstek van de speeltuin: Arial{ HYPERLINK "http://www.speeltuin.dordt.nl." }Arial Standaardhttp://www.speeltuin.dordt.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie