Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Flevolandse geschiedenis onder handbereik

Datum nieuwsfeit: 13-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksarchiefdienst

Flevolandse geschiedenis onder handbereik

Flevolandse geschiedenis onder handbereik Staatssecretaris voor Cultuur, Rick van der Ploeg, heeft namens het Rijksarchief in Flevoland samen met elf Flevolandse partijen vanochtend in Lelystad de intentieverklaring ondertekend voor een brede samenwerking op het terrein van het cultureel erfgoed.
Zij spraken af intensief samen te werken om de toegankelijkheid van de archieven en collecties van de betrokken partijen te verbeteren. Er wordt gestart met een breed digitaal samenwerkingsproject, "Digitale Catalogus Flevoland".
Hierdoor wordt het Flevolandse verleden toegankelijk voor onderwijs, historische verenigingen, studenten en leerlingen. Het eerste resultaat van deze samenwerking is een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie