Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 13-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 13-10-2000 Persbericht district Aa & Dommel

SNELHEIDSCONTROLES

h Bij een snelheidscontrole op de Bosscheweg te Vught zijn donderdagmorgen 62 overtredingen geconstateerd. Tussen 11.30 en 12.30 uur passeerden 332 voertuigen de controlepost. De snelste reed 80 terwijl hier 50 km/u is toegestaan. h Op de Theerestraat in Sint Michielsgestel reden tussen 14.00 en 15.30 uur 30 van de 303 automobilisten te hard. Op deze 50 km/weg reed de snelste 80 km/u. h Tussen 09.45 en 10.45 uur controleerde de politie op de Langeweg in Haaren. Van de 345 voertuigen die hier de radarpost passeerden reed niemand te hard.

GELD ONTVREEMD BIJ INSLUIPING, BOXTEL

Op de Kapelweg in Boxtel heeft donderdagmiddag een insluiping plaats gevonden. Terwijl de bewoner elders in het pand verbleef zagen anderen kans om naar binnen te gaan en enkele duizenden guldens vanuit een bureau weg te nemen. De diefstal vond tussen 15.00 en 16.00 uur plaats. In die tijd is in de nabijheid van de woning een witte personenauto met daarin een jongen en een meisje gesignaleerd.

AUTO-INBRAAK, BOXTEL

Donderdagavond omstreeks 18.45 uur is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Elzengaard. Om binnen te komen werd een ruit vernield. Vervolgens is de autoradio en een GSM ontvreemd. De totale waarde van het ontvreemde bedraagt circa F 1400.=.

GEWOND BIJ EENZIJDIG ONGEVAL, OLLAND

Een 25-jarige vrouw uit Sint Oedenrode is vrijdagmorgen omstreeks 11.35 uur gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Boxtelseweg te Olland. Het slachtoffer bestuurde moest ter hoogte van Horst flink remmen, schoof vanwege het gladde/natte wegdek door en botste tegen een boom. Zij is met een hoofdwond overgebracht naar het Carolusziekenhuis in ¡¦s-Hertogenbosch.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie