Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: politiedag

Datum nieuwsfeit: 14-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Utrecht: Utrecht 4-10-2000
Politiekrant volgende week huis-aan-huis verspreid Politie Regio Utrecht komt met krant i.v.m. open dag.

Bewoners regio Utrecht ontvangen gratis Politiekrant.

Wat is er bij mij in de buurt te beleven tijdens de Politiedag op 14 oktober? Het antwoord op deze vraag staat in de Politiekrant. Deze krant, een eigen productie van de Politie Regio Utrecht, wordt volgende week in de hele provincie Utrecht huis-aan-huis verspreid. Er zijn zeven verschillende edities, zodat iedereen geïnformeerd wordt over het programma van de Politiedag in het eigen district en over het thema van dit jaar, verkeer.

Niet alleen de Politiedag komt in deze Politiekrant aan bod, ook is er aandacht voor het nieuwe landelijke telefoonnummer van de politie, 0900-8844 (30 cent per minuut). Dit telefoonnummer is voor niet-spoedeisende vragen. Voor levensgevaarlijke en bedreigende situaties blijft het telefoonnummer 1-1-2; als elke seconde telt. In de Politiekrant verder onder meer aandacht voor preventie, slachtofferhulp, de wijkagent en een (bij-)baan bij de Politie Regio Utrecht, maar ook de openingstijden en adressen van de politiebureaus in de regio Utrecht ontbreken natuurlijk niet.

Wie de krant niet krijgt, kan een exemplaar afhalen bij het politiebureau in de eigen woonplaats.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie