Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Trendies (RTL 5) presenteert Voyager of the Seas

Datum nieuwsfeit: 14-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Lankhorst Public Relations

Voyager of the Seas op TV bij RTL5

Vrijgegeven voor publicatie
Nijmegen, 9 oktober 2000

Grootste cruiseschip ter wereld breed uit in beeld

Trendies (RTL 5) presenteert Voyager of the Seas

Op zaterdagavond 14 oktober aanstaande zendt het programma Trendies op RTL 5 unieke beelden uit van `s werelds grootste cruiseschip: Voyager of the Seas. Trendies is, naast een kwartaaltijdschrift, ook een tv-programma dat wordt gepresenteerd door Irene van der Laar. Irene van der Laar speurt samen met trendwatcher Marcel Dijkman voortdurend naar nieuwe, bijzondere onderwerpen voor haar tv-programma. Tijdens deze zoektocht kwamen zij het grootste cruiseschip ter wereld op het spoor.
De generaal agent van Royal Caribbean International in Nederland (AMCA Consultancy uit Den Haag) heeft het mogelijk gemaakt dat Marcel Dijkman de Voyager of the Seas met eigen ogen, in volle glorie, kon aanschouwen. De uitzending begint om 19.30 uur en duurt circa 25 minuten.

Schaatsen op volle zee in Caribbean
Behalve dat de Voyager of the Seas te boek staat als grootste cruiseschip ter wereld, tekent ze nog voor enkele andere opvallende feiten.
Zo is de Voyager of the Seas het eerste cruiseschip ter wereld met een eigen postcode: Zipcode 33101-9645. Daarnaast beschikt dit nieuwe megaschip over een schaatsbaan. "Verhitte" gasten die in het Westelijk Caraïbisch gebied varen, kunnen voor een "cooling down" naar de overdekte schaatsbaan op dek 3. Wie het hogerop wil zoeken, kan tegen de speciale klimwand (bij de schoorsteen) ruim 60 meter boven het wateroppervlakte uitstijgen.
Naast deze spectaculaire voorzieningen bevinden zich aan boord nog andere opzienbarende faciliteiten zoals het grootste varende casino ter wereld, een tv-studio waarin live-programmma's worden gemaakt, een kapel voor huwelijksplechtigheden, een skeelerbaan, het sportcafé Scoreboard en de 150 meter lange winkelstraat Royal Promenade. Om het verhaal compleet te maken, zijn de voorzieningen voor kleine kinderen en tieners op het nieuwe schip groter dan op enig ander cruiseschip.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u terecht bij AMCA Consultancy, Weissenbruchstraat 70, 2596 GK Den Haag, telefoon 070-3141555, fax 070-3141550, Internet site www.amca.nl, e-mail: (amca@amca.nl).

Noot aan de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie