Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VROM Symposium klimaatverandering

Datum nieuwsfeit: 16-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

www.minvrom.nl

MIN VROM: Uitnodiging symposium klimaatverandering

Uitnodiging
Symposium Nieuwe inzichten in klimaatverandering de wetenschappelijke stand van zaken

Geachte redactie,
Op 16 oktober organiseert het ministerie van VROM (milieu) een symposium waar diverse vooraanstaande Nederlandse wetenschappers de wetenschappelijke stand van zaken omtrent de (mondiale) verandering van het klimaat presenteren. Het programma treft u hierbij aan. Minister Pronk opent de bijeenkomst om 9.30 uur in de Haagse Lobby van het Stadhuis in Den Haag.

Het symposium gaat over de zichtbaarheid van menselijke invloed op het klimaat, de risico.s en de mogelijke gevolgen van klimaatverandering voor ecosystemen en de mens, en de toekomstverwachtingen. Er zal ruime gelegenheid worden geboden voor discussie en het stellen van vragen.

Het symposium wordt georganiseerd in het kader van de voorbereidingen van de 6e mondiale conferentie over klimaatverandering die van 13 tot en met 24 november in Den Haag wordt gehouden. Tijdens deze conferentie moeten belangrijke afspraken uit het Klimaatverdrag en het Kyoto Protocol verder worden uitgewerkt. Voor het symposium zijn vertegenwoordigers uitgenodigd van het bedrijfsleven, wetenschappelijke instituten, consumenten- en milieuorganisaties en leden van de Vaste Commissie voor VROM van Tweede Kamer.

Indien u (een deel van) het symposium wilt bezoeken, kunt u zich uiterlijk vrijdag 13 oktober aanmelden via het secretariaat van de directie Communicatie van VROM (070 339 2616). Voor meer informatie kunt contact op nemen met Joost Kehrer (070 339 3970).

Ik hoop u aanstaande maandag in de Haagse Lobby te treffen.

Met vriendelijke groet,

Frank Janssen
directeur Communicatie

10 okt 00 15:25

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie