Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissievergadering Wonen/Stedelijke Vernieuwing Friesland

Datum nieuwsfeit: 16-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Agenda

16 oktober 2000 15.00 uur Provinsjale Commissie Wonen en Stedelijke Vernieuwing

Plaats: Provinsjehûs, Tweebaksmarkt 52, Leeuwarden Secretaris: G. van der Wielen, tel. 058 292 57 78

Hoofdpunten:

- Notitie Sturen van het woningaanbod in kleine kernen Bij de provincie groeit de zorg of bij het aanbod van koopwoningen in het landelijk gebied de lokale bewoners nog voldoende aan hun trekken komen. Hiertoe is een verkenning gedaan welke instrumenten de overheid ter beschikking staan om sturing te geven aan het aanbieden van woningen.


- Beoordeling programmagemeenten Stedelijke Vernieuwing Inzicht wordt gegeven in de wijze waarop de provincie de gemeentelijke investeringsprogrammas i.h.k.v. het Investeringsbudget Stedelijke Vernieuwing heeft beoordeeld.


- Stand van zaken gemeentelijke woonplannen Inzicht wordt gegeven in aantal woonplannen dat reeds aan de Commissie van Overleg is voorgelegd. Tevens wordt inzicht gegeven in de kwaliteit van de eerste tien woonplannen waarin de gemeenten hun woningbouwbeleid hebben verwoord.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie