Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jarig online magazine, Infolder, lanceert WebGames

Datum nieuwsfeit: 16-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSINFORMATIE

Essen, 15 oktober 2000, Infolder bestaat één jaar, voor 250.000BEF/ 12.500HFl aan prijzen te winnen in de nieuwe rubriek WebGames!

Infolder, het Nederlandstalige online magazine, ging op 16 oktober 1999 officieel van start. Ondertussen - één jaar later - zijn er tal van aanpassingen aangebracht, waaronder een sterke en stabiele database, een mailinglist die elke week wordt verzonden, nieuwe rubrieken etc...

Verschillende websites en zelf magazines bestempelden Infolder als "ééndagsvliegen", doch momenteel is Infolder een van de toonaangevende websites in verband met nieuws, re- en previews van hard- en software in de Benelux naar de eindgebruiker ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie