Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Scaramea krijgt belang 33% in WISH/NOKNOK

Datum nieuwsfeit: 16-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Newconomy

Links
WISH en NOKNOK bundelen activiteiten (16-10-2000)

Scaramea krijgt belang 33% in WISH/NOKNOK

WISH Holding B.V. (http://www.wish.nl/), 100%-dochter van Newconomy N.V. (Euro.NM: NEWY), het economisch netwerk van internetbedrijven (http://www.newconomy.com/), en Scaramea N.V., ontwikkelaar van innovatieve internetconcepten zoals MrFinch, hebben overeenstemming bereikt over de bundeling van hun internetserviceproviders WISH respectievelijk NOKNOK (http://www.noknok.nl/). In ruil voor inbreng van NOKNOK verkrijgt Scaramea een belang van 33% in WISH/NOKNOK. Hiertoe worden nieuwe aandelen WISH uitgegeven.

WISH/NOKNOK is met ruim 360.000 abonnees de vierde internetserviceprovider (ISP) in Nederland. Momenteel groeit WISH/NOKNOK met ruim 10.000 abonnees per maand. De huidige ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie