Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 16-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-10-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 10.15 uur
Snelheidscontrole

GROENEKAN De politie heeft gistermorgen tussen elf uur en kwart over twaalf een snelheidscontrole gehouden op de Koningin Wilhelminaweg. In totaal passeerden 287 voertuigen het controlepunt. Vijftig automobilisten reden harder dan de toegestane 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km/h.

Alcohol

ZEIST De politie kreeg gisteravond rond acht uur de melding dat een auto tegen een verkeersbord was gereden op de Clomp. Ter plaatse werden agenten aangesproken door een 51-jarige man uit Zeist. De man vertelde dat hij met zijn auto de bocht had gemist en daarna recht door de groenstrook en over het fietspad was gereden tot hij tegen een verkeersbord tot stilstand was gekomen. Bij het aanspreken roken de agenten een alcohollucht. De ademanalyse wees uit dat de automobilist 0,8 promille alcohol in zijn bloed had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een proces-verbaal van f 400,-. De auto is weggesleept.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie