Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BOVAG en RAI positief over NVVP Netelenbos

Datum nieuwsfeit: 16-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

BOVAG en RAI positief over NVVP Netelenbos 16-10-00 12:30:00. BOVAG en RAI staan positief ten opzichte van de mobiliteitsvisie die minister Netelenbos presenteert in de inleiding van het Nationaal Verkeers- en VervoersPlan (NVVP). De Minister zet hierin bereikbaarheid, veiligheid, leefbaarheid en technologische innovatie centraal. Dat mobiliteit hoort bij een moderne samenleving en dat de overheid de behoefte van burgers en bedrijven centraal moet stellen, is een realistisch geluid. De gedachte dat de groei van de mobiliteit via overheidsingrijpen beperkt moet worden, is nu verlaten, aldus BOVAG en RAI. Ook het idee dat verbetering van de bereikbaarheid leidt tot verbetering ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie