Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groot asfaltonderhoud aan Jeroen Boschlaan in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 16-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht, 13 oktober 2000

Omleiding voor de duur van 5 weken

Groot asfaltonderhoud aan Jeroen Boschlaan

Op 16 oktober start de gemeente Eindhoven met het noodzakelijke groot asfaltonderhoud aan de westelijke rijbaan van de Jeroen Boschlaan (tussen de Veestraat en de Hobbemastraat). Het aantal rijstroken wordt op dit traject teruggebracht van vier naar twee. Dit heeft tot gevolg dat verkeer op de Ring hinder ondervindt. Verkeer uit noordelijke richting dat op bedrijventerrein De Kade moet zijn wordt omgeleid. De werkzaamheden zullen 5 weken duren.

Verkeer vanuit het noorden voor De Kade-oost wordt via de Tongelresestraat en de Poeijersstraat omgeleid. Verkeer voor De Kade-west wordt via de Tongelresestraat en de Willem van Konijnenburglaan omgeleid. Het noodzakelijke onderhoud aan het asfalt is bewust gecombineerd met de reeds lopende werkzaamheden aan De Kade zodat de overlast in één aaneengesloten periode plaatsvindt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie