Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seat Sport gaat sportieve topmodellen bouwen

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

Seat Sport gaat sportieve topmodellen bouwen 13-9-00 14:50:00. Seat S.A. heeft besloten om de activiteiten van de autosport afdeling te herzien. De autosport unit wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van sportieve topmodellen, speciale onderdelen en accessoires binnen het Seat gamma. Een tipje van de sluier wordt opgelicht tijdens de internationale autotentoonstelling van Birmingham op 17 oktober aanstaande.

Om te kunnen voldoen aan de nieuwe en uitgebreidere werkzaamheden, zal het team van Seat Sport volgend seizoen niet deelnemen aan het World Rally Championship. Het team van Seat Sport zal dit seizoen wel nog deelnemen aan alle ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie