Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee verdachten aangehouden inzake dood 5-jarige Yasmina

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Utrecht: Utrecht 16-10-2000
Twee verdachten aangehouden i.v.m. dood 5-jarig meisje 5e Persbericht, 22.55 uur.

Buurjongens verdacht van betrokkenheid bij dood Yasmina

Op maandag 16 oktober 2000 om 22.30 uur heeft de politie in opdracht van het Utrechtse Openbaar Ministerie in een woning aan de J.S. de Rijckstraat twee buurjongens van Yasmina Habchi aangehouden.

Het gaat om twee broers van respectievelijk 14 en 18 jaar oud. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de dood van Yasmina Habchi.
Tegelijkertijd is onder leiding van de rechter-commissaris in de woning van de verdachten een huiszoeking begonnen die enige tijd zal duren.

De overige bewoners van het pand zijn elders ondergebracht. De verdachten kwamen bij het rechercheteam in beeld naar aanleiding van onder andere in het ingezamelde huisvuil aangetroffen sporen en het woensdag 11 oktober jongstleden gestarte uitgebreide buurtonderzoek (zie persbericht 11-10-2000, 11.30 uur).

Het op 11 oktober gestarte buurtonderzoek zal worden voortgezet. Buurjongens verdacht van betrokkenheid bij dood Yasmina

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie