Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Polynorm ontvangt grote reservedelen order van Ford

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Polynorm ontvangt grote reservedelen order van Ford

Polynorm N.V. te Bunschoten, toeleverancier aan de automobielindustrie, heeft van Ford een opdracht ontvangen van ca. NLG 100 miljoen ( 45 miljoen) voor het leveren van reservedelen voor diverse Europese modellen. Deze opdracht draagt in de komende paar jaar bij aan een stabiele omzetontwikkeling van de productievestiging in Bunschoten. De nieuwbouw van het productie- en engineeringcentrum in Zuid-Duitsland loopt momenteel voor op schema. Polynorm verwacht in augustus 2001 de eerste producten uit de nieuwe fabriek te gaan leveren aan Mercedes Benz. Polynorm is door DaimlerChrysler aangewezen als strategische leveringspartner voor carrosseriedelen (zijwanden, motorkappen en daken) voor de A-, C-, E- en S-klasse.

Polynorm heeft zich geprofileerd als de toonaangevende specialist op het gebied van de buitenkant van de carrosserie. In verband met de doorzettende trend naar integrale structurele uitbesteding van dit soort producten breidt de onderneming tevens haar engineeringactiviteiten verder uit in zowel Nederland, Duitsland als Engeland, waar een nieuw engineering centre inmiddels werkt voor onder meer Bentley, Aston Martin en het herboren Nederlandse merk Spijker.

Directie Polynorm N.V.
Bunschoten, 17 oktober 2000


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie