Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ISIT levert de nieuwe L20 Tape Library van StorageTek

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ISIT levert de nieuwe L20 Tape Library van StorageTek

Storage-oplossing voor MKB voorziet in modulaire aanpak en groeit mee met vraag naar flexibele opslag

Naarden, oktober 2000 - - ISIT, Intelligent Storage through Integrated Technology, levert de L20 Tape Library van StorageTek, leverancier van complete oplossingen voor opslag en beheer van informatie. Deze nieuwste toevoeging aan StorageTek's L-serie van tape libraries is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en voor decentrale vestigingen binnen grotere ondernemingen.

Het midden- en kleinbedrijf heeft inmiddels dezelfde wensen en eisen met betrekking tot gegevensopslag als grote ondernemingen. Met name de explosieve groei van hoeveelheden data door internetgebruik betekent een grotere vraag naar betaalbare en beheerbare opslagproducten. De L20 Tape Library voorziet in die behoefte door zich volledig te richten op toepassing binnen het MKB en binnen bedrijf-workgroups. Zij kunnen voor het eerst beschikken over de geavanceerde opslag- en beheermogelijkheden die StorageTek tot nu toe bood aan grotere ondernemingen.

"De L20 is de eerste opslagoplossing waarmee het midden- en kleinbedrijf effectief en efficiënt in haar opslagbehoefte kan voorzien", zegt Hans Middelburg, Country Manager van StorageTek Nederland. "Ook voor deze groep bedrijven wordt databeheer een steeds kritischer factor door het toenemend gebruik van onder meer e-mail en
e-business-applicaties."

"De L20 vormt een uitstekende aanvulling op ons huidige productportfolio", stelt ISIT's Algemeen Directeur, Roelof Borggreve. "StorageTek komt tegemoet aan de storage-eisen van het MKB door middel van deze voordelige, schaalbare en eenvoudig te beheren oplossing."

De L20 is geschikt voor gebruik met Windows NT, Novell, Linux en UNIX. Met de oplossing - die een capaciteit biedt tot 2,2 terabytes (een capaciteit gelijk aan 20 miljoen plaatjes of 1 miljard pagina's tekst) - kunnen middelgrote bedrijven geld en tijd besparen dankzij de ondersteuning van mixed-media, flexibele interfaces en voorzieningen voor hoge beschikbaarheid. De L20 biedt tien tot twintig slots en één of twee drives. Daarnaast is de L20-productlijn modulair opgebouwd, zodat upgrades en uitbreidingen makkelijk te realiseren zijn. De L-serie opslagproducten van StorageTek is de eerste in zijn soort met een ingebouwde webserver die webgebaseerd beheer mogelijk maakt. Beheerders kunnen de tape libraries volledig real-time controleren vanaf elke plek.

ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035 - 695 61 11, fax: 035 - 695 61 13.

StorageTek
StorageTek is de enige wereldwijde leverancier van open, intelligente en geïntegreerde technologie voor de opslag en het beheer van bedrijfskritische informatie. StorageTek is gespecialiseerd in tape en tape automation, virtual storage en open SANs (Storage Area Networks). Daarmee kunnen bedrijven en organisaties de explosie van informatie efficiënt beheren en zo kosten besparen. StorageTek heeft haar hoofdkwartier in Louisville, Colorado (VS). In 1999 werd een totale omzet behaald van 2,4 miljard dollar. Meer informatie is beschikbaar op www.storagetek.com.

ISIT - The Storage Company
ISIT - Intelligent Storage through Integrated Technology - is dé specialist in centrale back-up-, centrale disk storage-, high-availability-, disaster recovery-, archiverings-, NAS- en SAN-oplossingen voor open systems. Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van storage-oplossingen in Nederland. ISIT's engineers en consultants hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het vertalen van storage-wensen naar werkbare en op maat gesneden oplossingen. Door strategische samenwerking met toonaangevende business partners heeft ISIT toegang tot de laatste technologische ontwikkelingen. ISIT levert oplossingen van A-merken zoals Legato, StorageTek, Veritas, ADIC, Exabyte, NSM, Chess, Network Appliance, Computer Associates, EMC² en Compaq. De onderneming is niet gebonden aan één merk, leverancier of besturingssysteem. Daardoor kan altijd een oplossing op maat worden geleverd. De klant kiest of hij alleen een product of een volledige Turn-Key-oplossing wenst. Een ISIT Turn-Key-oplossing omvat implementatie, customized procedurebeschrijvingen, supportcontracten en training in ISIT's eigen demo- en trainingscentrum. De supportorganisatie van ISIT zorgt voor onderhoud van zowel hard- als software. De helpdesk is desgewenst 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en problemen.
Voor redactionele informatie:
Pb1000
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, Fax: 055-3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com), website: www.influx-pr.com.
Of: ISIT B.V., Reinout van Meurs, Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035-695 61 11, fax: 035-695 61 13, e-mail: (rvmeurs@isit.nl), website:www.isit.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie