Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming algemeen directeur dienst SAW gemeente Breda

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

COLLEGE STELT RAAD VOOR ALGEMEEN DIRECTEUR DIENST SAW TE BENOEMEN

Het college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad voor om met ingang van 1 november 2000 de heer A.A. van Vliet te benoemen als algemeen Directeur van de dienst Sociale Zaken, Arbeidsmarktbeleid en Welzijn (SAW). De heer Van Vliet is sinds 1 mei 2000 plaatsvervangend directeur van de dienst SAW. Hij volgt de heer M. Van Boxmeer op die om gezondheidsredenen besloot terug te treden als algemeen Directeur van de dienst SAW.

De heer Van Vliet was hiervoor werkzaam bij de gemeente Zoetermeer in de functie van hoofd Sociale Zaken. Daarvoor was hij onder meer districtschef van de sociale dienst Rotterdam in de wijk Feijenoord en heeft hij als leidinggevende gewerkt bij Relan/Cadans in Zeist en Sittard.

De heer Van Vliet studeerde politicologie met als doctoraal Bestuurskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Zijn afstudeerrichting was organisatie van het openbaar bestuur en deregulering. Daarnaast heeft hij zich onder meer geschoold in bedrijfseconomie, management, kwaliteitszorg en sociale verzekeringen. Hij is 36 jaar.

Breda, 11 oktober 2000

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie