Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak en vrijstelling bestemmingsplannen Hattem

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hattem

INSPRAAK BESTEMMINGSPLAN BOERTJESLAND

Burgemeester en wethouders verlenen inspraak op het beleidsvoornemen tot vaststelling van het bestemmingsplan "Boertjesland". Dit bestemmingsplan beoogt de planologische regeling voor de vestiging van twee garagebedrijven aan de Burgemeester Bijleveldsingel. Bij één garagebedrijf is de mogelijkheid tot realisering van een benzineverkooppunt opgenomen. Verder is de vestiging van een dierenkliniek aan het Boertjesland voorzien.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van 19 oktober 2000 gedurende een periode van 4 weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van de Sector Ruimtelijke Ordening en Beheer (ROB) ten stadhuize. Gedurende die periode kunnen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie