Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laatste Fly You Renault Elf Mégane Trophy

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

De allerlaatste Fly You Renault Elf Mégane Trophy 17-10-00 11:30:00. Bert Ploeg had met zijn derde pole-positie op rij de beste uitgangspositie voor deze allerlaatste Renault Mégane-race. Volgend jaar wordt de sportcoupé namelijk afgelost door een nieuwe cupauto, de Clio Renault Sport 2.0. Naast de Noordwijker stond Marcel Kesseler, die slechts veertiende hoefde te worden om de titel veilig te stellen. Dat hij zijn zinnen op meer had gezet werd al meteen duidelijk want met grote stappen ging de Nijmegenaar er vandoor. Op enige afstand volgden Frank Scholten en Jeroen Reijntjens. Daarachter zat Loek Bodelier, de enige andere kampioenskandidaat. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie