Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Contract 24 miljoen Oostenrijkse shilling voor LCI

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
LCI Technology Group sluit een contract van 24 miljoen Oostenrijkse shilling

's Hertogenbosch/Wenen, 17 oktober 2000

LCI in Oostenrijk heeft een contract gesloten met de gemeente Wenen met een waarde van 24 miljoen Oostenrijkse shilling (NLG 3,8 miljoen ). LCI heeft na een tender met vijftien andere bedrijven dit contract met een looptijd van 5 jaar verworven.

Het contract, met ingangsdatum 1 januari 2001, behelst het verzorgen van de totale bemanning van de IT helpdesk voor de afdeling Gezondheidszorg van de Stad Wenen. Dit contract is gesloten naast de reeds bestaande contracten voor IT diensten, die ook geleverd worden door LCI InterConnect in Wenen, een dochteronderneming van LCI Technology Group.

De ervaring van LCI Technology Group op het gebied van help desk services met andere klanten zoals Daimler Chrysler, is van dienst geweest bij het bepalen van de juiste hardware, software en ondersteuning van het stadsbestuur van Wenen.

LCI Technology Group (LCI) is een groep van bedrijven actief in de Informatie en Communicatie Technologie. De medewerkers van LCI stellen hun kennis ten dienste van meer dan 400 grote bedrijven en overheden.

LCI Technology Group is genoteerd op de effectenbeurs van Amsterdam, Euronext Amsterdam (tickersymbool: LCI). De groep heeft een omzet van meer dan 250 miljoen Euro (boekjaar 1999-2000). Sinds 1994 is de winst voor belastingen van LCI jaarlijks gemiddeld gestegen met meer dan 35 %.

LCI is actief in 14 landen in Europa en de Verenigde Staten. De bedrijven zijn onder meer gevestigd in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en de Verenigde Staten van Amerika. Het hoofdkantoor van LCI Technology Group NV is gevestigd in Nederland.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie