Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plantenga hoogleraar kinderopvang RUG

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Plantenga hoogleraar kinderopvang

Janneke Plantenga (Hitzum, 1956) is benoemd tot bijzonder hoogleraar Sociaal-economische aspecten van kinderopvang binnen de Faculteit Psychologische, Pedagogische en Sociale Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. De leerstoel is ingesteld door het CMK Fonds voor de Kinderopvang en is ondergebracht binnen de door de KNAW erkende onderzoekschool ICS (Interuniversitair Centrum voor Sociaal-wetenschappelijke theorievorming en methodenontwikkeling).

Plantenga is algemeen econoom en in 1993 gepromoveerd op een vergelijkend onderzoek naar de geschiedenis van de vrouwenarbeid in Nederland en (West-)Duitsland. Sinds 1985 is zij verbonden aan het Economisch Instituut/CIAV van de Universiteit Utrecht. Haar voornaamste onderzoeksthema's zijn: ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie