Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Experian en FloNetwork

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nottingham, 17 oktober 2000, Persbericht Experian Internationaal

Experian en FloNetwork werken samen om e-mail marketing oplossingen te bieden in Europa

Experian is samen met FloNetwork Inc. (voorheen Media Synergy) een strategische alliantie aangegaan. FloNetwork is een vooraanstaand ASP-aanbieder, gespecialiseerd in volume campagnemanagement, met name e-mail permission marketing. De samenwerking zal marketeers in staat stellen hun beste klanten en prospects online te identificeren alsook e-mail campagnes op te zetten, daarbij gebruik makend van Experian's uitgebreide database marketing oplossingen en FloNetwork's technologie.

De samenwerking combineert Experian's wereldwijde direct marketing expertise met FloNetwork's online communicatie mogelijkheden om zodoende een compleet multi-channel target marketing oplossing te kunnen bieden aan marketeers. Dit is inclusief online campagne management, analyse en opsporingsdiensten en stelt marketeers in staat om direct met hun klanten te communiceren via op toestemming gebaseerde, gerichte e-mail verzending.

De essentie van deze samenwerking is marketeers informatiebronnen en technologie te bieden, die zij gebruiken bij het nemen van online dm acties. Op toestemming gebaseerde marketing moedigt consumenten aan om deel te nemen in een lange termijn relatie en interactieve marketing relatie. Het combineren van bronnen en marketing tools biedt marketeers de mogelijkheid om hun klanten en prospects te benaderen om direct zaken te doen en winst te maken.

Voor meer informatie:

Jessica Brouwer, Corporate Communications Executive Telefoon 070 440 4000 Fax 070 440 4040
Neherkade 1, 2501 EC Den Haag

Bruno Rost, Press Relations, Talbot Street, Nottingham, Engeland

Tel: +44 (0) 115 934 4547 Fax: +44 (0) 115 934 4535

www.experian.com
email: (info@experian.nl)

flonetwork.com

Noot aan de redactie:

Flonetwork is lid van TRUSTe, CAUCE ( Coalition Against Unsolicited Commercial Email) and the DMA ( Direct Marketing Association) FloNetwork heeft kantoren in New York, Chicago, Toronto and San Francisco.

Experian is één van de werkmaatschappijen van Great Universal Stores, een krachtige beursgenoteerde onderneming met internationale spreiding. Experian heeft meer dan 40 vestigingen in 17 landen en is actief in meer dan 50 landen, de hoofdkantoren van Experian bevinden zich in Nottingham (UK) en Orange, Californië (USA). Experian ondersteunt haar opdrachtgevers bij het werven van nieuwe klanten, het opbouwen en onderhouden van succesvolle klantenrelaties en het managen van financiële risico s. Wereldwijd heeft Experian ruim12.000 medewerkers in dienst en een jaarlijkse omzet van meer dan 3 ½ miljard gulden.

In Nederland opereert Experian vanuit twee vestigingen in Den Haag en heeft 500 medewerkers in dienst waarvan ongeveer 400 collega's via Experian zijn gedetacheerd op projecten bij diverse klanten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie