Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Atletiekbaan sportpark Centrum Delfzijl krijgt verlichting

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

VOORSTEL

17-10-2000

Verlichting atletiekbaan sportpark Centrum

Het college van B&W heeft aan de gemeenteraad voorgesteld om verlichting aan te brengen op de atletiekbaan van sportpark Centrum. Op 30-11-2000 zal de gemeenteraad hierover uitsluitsel geven.

De gemeente is bereid een bedrag van dertienduizend gulden beschikbaar te stellen voor de materialen van de verlichting. De atletiekvereniging Fivelstreek zal in samenwerking met sector gemeentewerken deze verlichting zelf aanbrengen.

De voornaamste overweging om het bedrag beschikbaar te stellen, is het feit dat in het verleden op de meeste trainingsaccommodaties van buitensportverenigingen in de gemeente Delfzijl verlichting is aangebracht. Daarbij komt dat het ontbreken van verlichting op de atletiekbaan van sportpark Centrum, de atletiekvereniging Fivelstreek ernstig in haar trainingsmogelijkheden beperkt.

De exploitatiekosten van de verlichting komen voor rekening van de atletiekvereniging.


Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt de heer J.S. van Reeken, telefoon 0596-635280.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie